Lázně Slatinice
moderní rodinné lázně se staletou tradicí
Lázně Slatinice
English Deutsch Polski
On-line Rezervace
Nevztahuje se na komplexní/příspěvkovou lázeňskou péči a Odborný léčebný ústav.
Tento termín není z kapacitních důvodů závazný. Pokud Vámi zvolený termín není k dispozici, bude Vám nabídnut jiný termín.
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Dotaz/Poptávka
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Telefon Lázně Slatinice +420 581 571 000
ÚvodLázně SlatiniceGDPR

GDPR

Sdělení ke splnění informační povinnosti

Společnost Lázně Slatinice a.s., IČO: 253 67 767, se sídlem č.p. 29, 783 42 Slatinice („Správce“) zpracovává osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů („GDPR“) a dalšími právními předpisy. Osobní údaje zpracováváme za účelem plnění smluv, vedení účetnictví, vedení zaměstnanecké agendy, komunikace s klienty a z důvodů stanovených zákonem.

Kategorie osobních údajů, které společnost Lázně Slatinice a.s. zpracovává:
 
Identifikační údaje
Jméno, příjmení, titul, rodné číslo, datum narození, číslo občanského průkazu nebo pasu, zdravotní pojišťovna, číslo bankovního účtu.
 
Kontaktní údaje
Číslo telefonu, e-mail.
 
Adresní údaje:
Adresa, PSČ.
 
Citlivé osobní údaje
U klientů, kteří využili nebo využijí lázně k léčebnému pobytu údaje o zdravotním stavu.
 
Vaše osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu a archivujeme dle zákonných lhůt, které nám ukládají právní předpisy. Osobní údaje zpracováváme po dobu trvání smluvního vztahu či jiného právního titulu, který nám umožňuje vaše osobní údaje zpracovávat. To znamená, že máme nastavena vnitřní pravidla, která prověřují zákonnost držení osobních údajů, a že údaje nedržíme déle, než jsme oprávněni. Po ztrátě zákonného důvodu provádíme výmaz příslušných osobních údajů.
 
Osobní údaje zpracováváme a uchováváme v rámci společnosti Lázně Slatinic a.s. V případě, kdy zpracovává osobní údaje pro Lázně Slatinice a.s. zpracovatel, mohou toto provádět pouze zpracovatelé na základě smlouvy o zpracování osobních údajů.
 
Osobní údaje bude Správce zpracovávat manuálně i automatizovaně přímo prostřednictvím svých k tomu pověřených zaměstnanců a dále prostřednictvím zpracovatelů pověřených Správcem na základě smluv o zpracování osobních údajů.
 
Subjekt údajů má právo přístupu ke svým osobním údajům zpracovávaných Správcem, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování na základě žádosti, kterou předloží osobně nebo písemně na adresu společnosti nebo e-mailem.
 
Subjekt údajů má dále právo získat od Správce osobní údaje, které se subjektu údajů týkají a jež subjekt údajů Správci poskytnul. Správce na základě žádosti subjektu údajů poskytne subjektu údajů údaje bez zbytečného odkladu ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu nebo je na žádost subjektu údajů poskytne jinému jednoznačně určenému správci. Toto právo se nevztahuje na osobní údaje, které nejsou zpracovávány automatizovaně.
 
Žádost subjekt předloží osobně nebo písemně na adresu společnosti nebo e-mailem.
 
Správce nemá úmysl poskytovat osobní údaje do třetích zemí.
 
Domnívá-li se subjekt údajů, že dochází k neoprávněnému zpracování jeho osobních údajů, může se obrátit se stížností na dozorový orgán, kterým je pro území České republiky Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).
 
Kontaktní údaje Správce
Ing.  Ivo Janál
tel: 581 572 920
e-mail: gdpr@lazneslatinice.cz

 

 

Aktuality
Speciální léčby
Balíčky procedur
Kalendář akcí
Dárkové poukazy
Vánoční dárkové poukazy
Potěšte své blízké balíčkem procedur nebo pobytem za akční ceny...

Vánoční dárkové poukazy
Silvestrovský pobyt 2018
Doprodej posledních volných pokojů za last minute ceny! Zbavte se u nás zbytku vánočního stresu...

Silvestrovský pobyt 2018
10% SLEVA FIRST MINUTE pro rok 2019
Vyberte si z naší nabídky pobytů a procedur pro příští rok a získejte slevu za včasnou objednávku.

10% SLEVA FIRST MINUTE pro rok 2019
Provozní přestávka lázní Slatinice
V termínu od 20. 12. 2018 od 12 hodin do 2. 1. 2019 (včetně) probíhá provozní přestávka lázní. Vánoční...

Provozní přestávka lázní Slatinice
Svatomartinské menu
Zveme vás na naše výtečné Svatomartinské menu 9.-11.11.2018 v restauraci Morava. Doporučujeme rezervaci...

Svatomartinské menu
Jak pomohla evropská unie a evropský sociální fond naší organizaci?
V letech 2015 - 2018 jsou vyhrazována společensky účelná pracovní místa (SÚPM) také z projektu „Nové...

Jak pomohla evropská unie a evropský sociální fond naší organizaci?
Kosmetika Babor v Penzionu Majorka
Vyzkoušejte naši novinku! Ke každému ošetření nabízíme masáž rukou zdarma. Jednotlivá ošetření pleti...

Kosmetika Babor v Penzionu Majorka
Den otevřených dveří Penzionu Majorka
U příležitosti 5. výročí zahájení provozu Penzionu Majorka Vás 9. 9. 2018 zveme na Den otevřených...

Den otevřených dveří Penzionu Majorka
Den s veterány 2018 - fotogalerie
V neděli 12. srpna proběhl slavnostní Den s veterány. Prohlédněte si fotky...

Den s veterány 2018 - fotogalerie
Den s veterány 2018
Sraz veteránů proběhne v neděli 12. srpna. Výstava historických automobilů, motocyklů, kol a kočárků...

Den s veterány 2018
Slatinická struna a paleta 2018
II. ročník festivalu tvořivosti proběhne 28.července. V rámci bohatého celodenního programu vystoupí...

Slatinická struna a paleta 2018
Den zdraví 2018 - fotogalerie
Lázně se tímto dnem opět připojili ke Světovému dni zdraví, který je vyhlašován Světovou zdravotnickou...

Den zdraví 2018 - fotogalerie
Novinka - Madagaskarská masáž zad
Dopřejte si i vy královskou péči od rodilé Madagaskařanky. Zaváděcí cena. Annick Dostálová a její...

Novinka - Madagaskarská masáž zad
Zahájení lázeňské sezóny - fotogalerie
31. března jsme přivítali příchod nové lázeňské sezóny...

Zahájení lázeňské sezóny - fotogalerie
Hodina Země 2018
Naše firma se připojila k celosvětové kampani Hodina Zěmě...

Hodina Země 2018
Slavnostní zahájení lázeňské sezóny
Přivítejte s námi 31. března příchod nové lázeňské sezóny.

Slavnostní zahájení lázeňské sezóny
Zahřejte se v saunách
Neexistuje jednoduší způsob jak bojovat se studeným zimním obdobím...
Navštivte sauny a Privátní...

Zahřejte se v saunách
Svatební veletrh Svatba Nanečisto - Olomouc
Plánujete svatbu? Navštivte nás v sobotu 13.1. na nejvetším regionální svatebním veletrhu SVATBA...

Svatební veletrh Svatba Nanečisto - Olomouc
Zadejte datum příjezdu    
Partneři
více zde >
Kontaktujte nás
 telefon  Recepce 581 571 000
 tuzka  Napište nám
 adresa  Kde nás najdete
facebook  Facebook
Zaregistrujte se k odběru novinek
Přihlašte se a už vám neuteče žádná zpráva či speciální
nabídka. Je to zdarma a odběr lze kdykoliv zrušit. Vyplněním e-mailu dáváte souhlas se zasíláním novinek e-mailem.
Newsletter
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
Zobrazení pro mobil×